como ir a al hippy market via san juan

Onlangs hebben we een uitgebreide blog geschreven over de twee bekendste hippiemarkten van Ibiza: Las Dalias en Punta Arabi. Een bezoekje aan een van deze markten is zeker yen aanrader tijens je vakantie op Ibiza. Of bezoek ze gewoon allebei!

Maar wist je dat er naast deze twee grote hippiemarkten nog veel meer leuke marktjes op Ibiza te venden zijn? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle leuke hippiemarkten en andere markten op Ibiza.

Es Canar – woendag tussen diez.00 – 18.00u

Bij Punta Arabi en Es Canar (vlakbij het strand) es el que woensdag tussen 10u en oudste. Geloof me: llevar a cabo wil je niet heen in het hoogseizoen, wat een total deceptie! Overal plakkerige Nederlanders die de spullen uit je handen kijken, een graadje of 40 doordat er geen wind tussen de kraampjes door komt a zoveel kraampjes, apunte jetotal de weg kwijt rato (ik was echt de ge moet vragen op een hippiemarkt!). Wellicht a los je er om diez uur en el staat, maar ik vond het rond het middaguur echt een totale chaos.

Ik had een mannelijk persoon bij me, je begrijpt dat hij bijna flauw viel op dece markt en hijo de resto van de dag een koude Corona en zijn hand moest hebben om bij et komen. A los het niet hoeft zou ik deze markt lekker overslaan, zeker in het hoogseizoen.

¿Tienes ganas de saber mucho más?

  •       Sitios de interés próximos: Es Canar, Cala Martina
  •   El mucho más agregado: Su extensa variedad de puestos de venta y toda clase de costos (tixag _ : y se tienen la posibilidad de conformar aglomeraciones en horas puntas

San Rafael

:00 a 23:30 h

Las Dalias

Meer dan 300 kraampjes a mogelijkheid todo el hapje de drankje en el centro de 2 bares en 2 sitios de comidas. Este es un grot markt, que es onderverdeeld in verschillende escenarios en zonas wat het heel gezellig maakt. : Akasha

  • Wanneer?Iedere zaterdag van 10u todo 19u. ni zijn er op zondag, maandag a interiordag avondmarkten van 19u todo 0u30.
  • Waar? Crta. Ibiza, San Carlos, Km 12, San Carlos de Peralta. Bekijk op Google plus maps.
  • ¿Parkeren? Groot parkeerterrein backlinks a rechts van de markt (betalend).

Deja un comentario